Fostul medic de la Casa Albă cere ca Biden să fie supus urgent unui examen cognitiv

by | 13 Feb 2023 | Sănătate

Fostul medic de la Casa Albă, Ronny Jackson, a cerut ca Joe Biden să fie supus unei examinări cognitive imediate, după ce președintele părea din nou pierdut pe scenă. De fapt la fiecare prezență publică, Biden dă dovadă că nu înțelege ce i se întâmplă și nu știe ce are de făcut sau de spus.

Ronny Jackson, acum congresman de Texas, a cerut o evaluare a acuității mentale a lui Biden, după ce un nou clip l-a arătat pe Biden bâjbâiind în fața publicului la centrul de formare al Uniunii Internaționale a Muncitorilor din America de Nord (LIUNA).

 

„Știi, uh…” se bâlbâi Biden înainte de a părea confuz.

Apoi a părut absent înainte de a lăsa microfonul, ridicându-l din nou și mormăind: „Băieți, aici”.

“WOW! Ce se întâmplă cu Biden aici??? E TOTAL pierdut. Acest om are nevoie de un examen cognitiv ACUM. NU ESTE DELOC bine!!” a postat pe Twitter Jackson.

În timpul aceluiași discurs, Biden s-a luptat și cu citirea cuvintelor din teleprompter.

Jackson i-a cerut public medicului lui Biden să fie sincer cu privire la situația președintelui. El a declarat recent că Joe Biden mai mult ca sigur ia medicamente pentru îmbunătățirea funcțiilor creierului pentru a-l ajuta să treacă cu bine de fiecare zi.

Jackson, care a făcut parte din echipa medicală de la Casa Albă la mijlocul anilor 2000 și a servit ca medic personal atât pentru Barack Obama, cât și pentru Donald Trump, a prezis anterior că Biden nu își va termina al doilea mandat.

Fostul medic de la Casa Albă: „Biden nu își va termina mandatul. Mintea lui e dusă”

„Biden nu își va termina mandatul. Toată lumea știe că este inapt pentru job. Mintea lui este prea departe. Acest lucru nu mai poate continua. Trebuie să demisioneze!” a afirmat el.

În timpul unui alt eveniment, luna trecută, Biden a spus senin că jumătate din femeile din cabinetul lui sunt femei. Apoi este notorie adresarea lui cu „Doamna Președintă” către vicepreședinta Kamala Harris, de nenumărate ori. De zeci de ori a inventat cuvinte sau fraze întregi, de genul „Truindenashendubbabapresser”, „Trunalimunumaprzure”, „Asufutimaehaehfutbw”.

Un sondaj realizat de Issues & Insights/TIPP în august anul trecut a constatat că 59% dintre americani sunt îngrijorați de sănătatea mintală a președintelui Biden.

Bonus, cele mai bizare „gafe” făcute de Biden:

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading