Actrița din franciza Marvel atacată in social media pentru că s-a exprimat împotriva vaccinării obligatorii

by | 29 Jan 2022 | Social

Actrița Evangeline Lilly a fost atacată online pentru că și-a declarat public opoziția față de obligativitatea vaccinarii.

Lilly a publicat imagini de la mitingul „Opriți obligativitatea” din Washington D.C. insoțite de comentariu: „Cred că nimeni nu ar trebui să fie forțat vreodată să-și injecteze corpul cu ceva, împotriva voinței lor… sub orice amenințare. Nu aceasta este calea.”

Lilly a adăugat: „Nu este sigur. Acest lucru nu este sănătos. Aceasta nu este dragoste. Înțeleg că lumea trăieste în frică, dar nu cred că răspunsul cu forță la frică ne va rezolva problemele.”

Ea a menționat că în această perioadă se desfășoară și protest masiv al transportatorilor transfontalieri care doresc ridicarea restricțiilor care în împiedică să-și desfășoare activitatea și și-a exprimat susținerea față de aceștia. Convoiul pentru Libertate este așteptat în weekend să ajungă la destinație în capitala Ottawa.

Reacții pline de ură

Urmarea a acestor comentarii s-a pornit o furtună pe retelele sociale subiectul principal fiind anularea contractului cu franciza Marvel.

Etichete: proteste

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading