Actrița Evangeline Lilly a fost atacată online pentru că și-a declarat public opoziția față de obligativitatea vaccinarii.

Lilly a publicat imagini de la mitingul „Opriți obligativitatea” din Washington D.C. insoțite de comentariu: „Cred că nimeni nu ar trebui să fie forțat vreodată să-și injecteze corpul cu ceva, împotriva voinței lor… sub orice amenințare. Nu aceasta este calea.”

Lilly a adăugat: „Nu este sigur. Acest lucru nu este sănătos. Aceasta nu este dragoste. Înțeleg că lumea trăieste în frică, dar nu cred că răspunsul cu forță la frică ne va rezolva problemele.”


Ea a menționat că în această perioadă se desfășoară și protest masiv al transportatorilor transfontalieri care doresc ridicarea restricțiilor care în împiedică să-și desfășoare activitatea și și-a exprimat susținerea față de aceștia. Convoiul pentru Libertate este așteptat în weekend să ajungă la destinație în capitala Ottawa.

Reacții pline de ură

Urmarea a acestor comentarii s-a pornit o furtună pe retelele sociale subiectul principal fiind anularea contractului cu franciza Marvel.