După revoluția schimbării sexului pentru copii, vine dezincriminarea zoofiliei – Spania

by | 21 Feb 2023 | Social

Parlamentul spaniol a aprobat o nouă lege privind bunăstarea animalelor care dezincriminează zoofilia atâta timp cât animalul nu suferă „răni care necesită tratament veterinar”. E ca și cum ai spune că violul este incriminat doar dacă este făcut cu violență.

Potrivit Mundotoro , zoofilia nu va mai fi considerată infracțiune dacă nu există răni ale animalului. Acest lucru este stabilit de noul Cod Penal prin noua Lege privind bunăstarea animalelor, care a fost aprobată în Congres pe 9 februarie.

Ione Belarra Urteaga, ministrul spaniol al drepturilor sociale și al Agendei 2030, a susținut adoptarea legii.

Ce anume este atât de problematic în noua lege spaniolă privind bunăstarea animalelor?

Este o actualizare a legii care incrimina anterior bestialitatea: articolul 337.1 din Codul penal, care prevedea:

Persoana care, prin orice mijloc sau procedură, maltratează un animal domestic sau îmblânzit, un animal care este de obicei domesticit, un animal care trăiește temporar sau permanent sub controlul uman sau orice animal care nu trăiește în sălbăticie, provocând răni care îi afectează grav sănătatea sau supune animalul exploatării sexuale, se pedepsesc cu închisoare de cel puțin trei luni și până la maximum un an. Lui sau ei i se interzice de la un an la trei ani să exercite o profesie sau o meserie care are legătură cu animalele sau să dețină animale.

Noua versiune spune:

Persoana care, prin orice mijloc sau procedură, maltratează un animal domestic sau îmblânzit, un animal care este de obicei domesticit, un animal care trăiește temporar sau permanent sub control uman în afara activităților reglementate de lege, inclusiv a actelor de natură sexuală, provocând răni care necesită tratament veterinar pentru restabilirea sănătății sale, se pedepsește cu închisoare de minimum trei luni până la maxim 18 luni. Lui sau ei i se interzice de la un an la trei ani să exercite o profesie sau o meserie care are legătură cu animalele sau să dețină animale.

Schimbarea în această frază „ sau supune animalul la exploatare sexuală ” înseamnă în esență că atâta timp cât nu există o vătămare fizică care necesită tratament veterinar, oamenii sunt liberi să facă sex cu animale.

Pentru a pune acest lucru în perspectivă, în 2019, 8,2% dintre medicii veterinari spanioli au văzut exemple suspecte de animale abuzate sexual.

Guvernul spaniol de extremă stânga a mai creat controverse  in această revoluție sexuală la care suntem martori fără intenție. A aprobat recent un proiect de lege care să permită oricărui copil cu vârsta peste 14 ani să își schimbe sexul legal fără un diagnostic medical sau terapie hormonală, cu acceptul părinților și de la 16 ani prin decizie personală.

Guvernul spaniol va permite schimbarea genului de la 14 ani doar cu o simpla declarație

Spania va fi probabil un loc bun de a face afaceri cu pisici

Cu toate acestea, în timp ce oamenii întrețin relații sexuale cu animalele, animalele care întrețin relații sexuale între ele sunt acum reglementate oficial. O altă secțiune din Legea privind bunăstarea animalelor din Spania prevede că dacă o cățea va fi gestantă fără licență de crescător proprietarul poate fi amendat cu până la 200.000 de euro.

De asemenea, dacă cineva ucide un șobolan în casa lui, acesta poate fi amendat cu 50.000 de euro și poate fi închis până la un an și jumătate.

Zoofilii încearcă de ceva timp să se afirme, exprimări imorale existând chiar și în public. Așa cum era de așteptat, și zoofilii și pedofilii (care se redenumesc acum ca “persoane atrase de minori”) vor să fie și ei considerați o sexualitate normală și să se alăture persoanelor alfabet LGBTQ.

Câine infectat cu variola maimuței după ce a „împărțit” patul cu un cuplu gay

Mai jos video de la un marș pro zoofilie din Germania. Căutând pa Rumble sau Youtube veți mai găsi și altele.

Etichete: anormal | Spania

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading