Forumul Economic Mondial: Există motive „solide, raționale” să microcipăm copiii

by | 25 Aug 2022 | Social

Dorind parcă să-și consolideze proasta reputație, Forumul Economic Mondial a publicat un articol care sugerează că ar fi o mișcare „solidă, rațională” să fie implantați copiii cu microcipuri.

Ideea este promovată într-o postare pe site-ul web al elitei din Davos, care discută despre viitorul realității augmentate și al unei „societăți augmentate”.

„Oricât de înfricoșător ar putea suna implanturile cu microcipuri, ele fac parte dintr-o evoluție naturală pe care au suferit-o cândva dispozitivele purtabile. Aparatele auditive sau ochelarii nu mai poartă un stigmat”, argumentează articolul, uitând poate că ochelarii și aparatele auditive nu sunt încorporate în interiorul corpului, nu pot fi controlate din exterior și nu pot furniza date personale 24/7.

„Sunt accesorii și chiar sunt considerate un articol de modă. De asemenea, implanturile vor evolua într-o marfă”, scrie omul de știință Kathleen Philips, sugerând că influencerii vor fi folosiți pentru a promova cipurile implantabile ca simbol la modă.

Articolul promovează ideea că oamenii augmentați sunt inevitabili și că elitele globale trebuie să stabilească un monopol de putere asupra tehnologiei pentru a o reglementa „etic”.

Tehnologia are nevoie de „sprijinul, viziunea și îndrăzneala potrivite”, care, bineînțeles, vor fi oferite de elita de la Davos, aceiași oameni care încearcă cu disperare să cenzureze Internetul pentru a nu putea fi criticați.

Forumul Economic Mondial vrea fuzionarea inteligenței umane și artificiale. Care este motivul

„Tehnologia de augmentare va ajuta în toate etapele vieții: copii într-un mediu de învățare, profesioniști la locul de muncă și vârstnici ambițioși. Există multe posibilități”, scrie Philips.

„Ar trebui să implantați un microcip de urmărire copilului dumneavoastră?” întreabă omul de știință, adăugând: „Există motive solide și raționale pentru asta, cum ar fi siguranța”.

De fapt în numele siguranței am acceptat camere de supraveghere la fiecare pas, plățile făcute cu cardul, controlul drastic la piele în aeroporturi, supravegherea în online, renunțarea la drepturi în timpul pandemiei.

Șeful Forumului Economic Mondial, Klaus Schwab, a scris în cartea sa The Great Reset – Marea Resetare că a patra revoluție industrială „ar duce la o fuziune a identității noastre fizice, digitale și biologice”, mai precis aceste microcipuri implantabile care ne pot citi gândurile.

În timpul unei întâlniri de la Davos a elitei globaliste, CEO-ul Pfizer, Albert Bourla, i-a explicat lui Schwab că în curând vor exista „pastile ingerabile” – o pastilă cu un microcip care ar trimite un semnal wireless către autoritățile relevante atunci când medicamentul va fi consumat.

„Imaginați-vă conformarea”, a spus Bourla cu satisfacție.

Nu cu mult timp în urmă că cei care speculau cu privire la un viitor în care se întâmplă acest lucru ar fi fost catalogați drept teoreticieni ai conspirației dar mai de grabă pot fi numiți futurologi.

Nu demult, în Suedia oamenii își puneau de bunăvoie pașapoartele pentru vaccinul COVID pe microcipuri implantabile sub piele.

Suedezii îșî implantează cipuri cu certificate covid confirmănd încă o “teorie a conspirației”

Toți părinții, în numele siguranței copilului, vor adopta această modă. În fapt, deja există tag-uri gps care se pot pune copilului în ghiozdan iar cipurile implantate sub piele se folosesc deja la animalele de companie. Mereu vor exista oameni interesați să țină pasul cu transformarea tehnologică și vor fi pionieri în a adopta orice schimbare oricât de ciudată sau periculoasă ar părea. Ei vor da trendul, apoi turma îi va urma, ca în cele din urmă să devină obligatoriu prin lege.

Mai țineți minte pandemia? Credeați că vă vor fi confiscate drepturile așa ușor? Credeați că, de fapt, le veți ceda de bunăvoie? Totul în numele siguranței.

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading