Klaus Schwab, Marea Resetare: China este „un model de urmat pentru multe țări”

by | 29 Nov 2022 | Social

Potrivit șefului WEF, Klaus Schwab, regimul comunist autocrat din China, care îi menține pe cetățeni ascultători cu „puncte de credit social”, este „un model de urmat pentru multe țări”. Probabil că este un îndemn pentru marionetele și slujitorii lui din diferitele guverne ale acestei lumi pentru a impune acest stil de conducere pentru a obține obediența cetățenilor.

China este o țară fără libertate personală reală, cu mobilitate socială scăzută, puncte de credit social pentru comportament pozitiv, în ton cu cerințele partidului, restricții de mișcare aproape permanente și măsuri extinse de supraveghere. Un sistem care ar trebui să descurajeze profund orice persoană dornică de libertate. Dar fondatorului Forumului Economic Mondial (WEF), Klaus Schwab, care își propagă public fanteziile despre Marea Resetare și asigură sprijinul elitelor globaliste pentru aceasta, îi place.

Într-un interviu acordat televiziunii de stat chinez CGTN, în marja summitului CEO-ului APEC de la Bangkok, globalistul în vârstă de 84 de ani a lăudat „realizările extraordinare” ale Chinei în modernizarea economiei sale. Și nu numai atât: Schwab și-a exprimat și simpatia pentru modelul chinez cu toate restricțiile și hărțuirea socială.

„Cred că este un model de urmat pentru multe țări ”, a spus Schwab. „Cred că ar trebui să fim foarte atenți la impunerea sistemelor. Dar modelul chinez este cu siguranță un model foarte atractiv pentru o serie de țări ”, a continuat Schwab.

Acest model de supunere cetățenească oarbă a dus la tragedii greu de imaginat în carantina nesfârșită cauzată de COVID-19 reușind să scoată în stradă în zeci de locuri din China oameni disperați care protestează pentru libertate.

Proteste au cuprins China după moartea intr-un incendiu a unor oameni incuiați în bloc de autorități

Același model chinez este foarte apreciat și de admiratorul comunismului, Justin Trudeau, premierul Canadei, care și-a exprimat public admirația față de regimul autocrat comunist cu față umană din China:

Xi Jinping îl pe ceartă pe fanul Justin Trudeau în văzul lumii că minte și dezvăluie convorbiri private

Dar trebuie să punem întrebarea: atractiv pentru „țări” (adică guvernele și elitele care urmează planurile distopice ale lui Schwab) sau pentru oamenii obișnuiți? Dacă aruncați o privire la China însăși, unde 11 milioane de oameni au emigrat doar în 2019 (adică înainte de restricțiile globale de călătorie rezultate din pandemie), probabil că se poate presupune că nu oamenii obișnuiți vor să trăiască așa. O viață în care doar ascultarea permanentă este răsplătită și orice opoziție poate duce la o călătorie într-un lagăr de muncă pentru „reeducare”.

Dar acest lucru arată clar încă o dată: cei care votează pentru politicieni și partide care sunt influențate de Forumul Economic Mondial și Klaus Schwab,votează pentru un viitor al autocrației și al paternalismului social complet. Fiecare alegător responsabil ar trebui să fie conștient de acest lucru.

Etichete: China | Klaus Schwab | WEF

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading