Iată ce s-a întâmplat în Austria după ce vaccinarea a devenit obligatorie

by | 16 Feb 2022 | Extern

Cel mai bine vândut ziar din Austria spune că introducerea de către guvern a vaccinării obligatorii nu a avut niciun impact pozitiv asupra numărului de vaccinați în capitala țării ci din contră, se observă o scădere.

De când legea vacinării obligatorii a intrat în vigoare, pe 5 februarie, Kronen Zeitung raportează că a provocat de fapt o reducere a numărului de persoane vaccinate nu o creștere așa cum se așteptau politicienii.

Vaccinare Austria, prima doză, după intrarea vaccinării obligatorii în vigoare

S-a înregistrat o reducere semnificativă a numărului de persoane vaccinate pe 6 februarie, la o zi după impunerea mandatului, tendință care s-a remarcat și pe 12 februarie. Tendințele descrescătoare sunt valabile pentru toate cele 3 doze de vaccin.

După cum am anunțat anterior, guvernul austriac a anunțat că va angaja oameni pentru a „vâna și amenda pe cei care refuză vaccinurile” ca urmare a intrării în vigoare a legii ce impune vaccinarea obligatorie pentru întreaga populație, votată de Parlament. Austria este singura țară din UE, unde vaccinarea este general obligatorie iar voința poporului nu contează pentru politicieni.

Austriecii care nu se vaccinează riscă amenzi de până la 7.200 de euro pentru nerespectarea legii, iar cei care refuză să plătească riscă, de asemenea, o pedeapsă de 12 luni de închisoare.

Deși legea nu a reușit să crească ratele de vaccinare, a reușit să provoace proteste în stilul șoferilor de camion canadieni.

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading