Video: Fauci spune adevărul despre motivul real al carantinării oamenilor în pandemie

by | 15 Apr 2022 | Extern

Intervievat la MSNBC miercuri, Anthony Fauci a lăsat să scape adevărul despre motivul real al carantinării oamenilor… că este un teatru ieftin conceput pentru a speria oamenii să se vaccineze.

Întrebat de gazda Andrea Mitchell despre dezastrul care se desfășoară în China, Fauci a lăudat de fapt acțiunile guvernului comunist care a aplicat carantinarea totală în zonele cu cazuri multe, carantinând forțat cetățenii în tabere de izolare, interzicând zecilor de milioane de locuitori ai marilor orașe să iasă din case (nici măcar pentru job nu e permis), sigilând ușile și lăsând oamenii să moară de foame în case.

Fauci a declarat: „China are o serie de probleme, dintre care două sunt carantinarea completă, care a fost abordarea lor, cea mai strictă carantină pe care nu ai putea-o implementa niciodată în Statele Unite. Deși asta previne răspândirea infecției, îmi amintesc de la început că ei susțineau carantina și cred că se descurcau mai bine decât oricine altcineva.”

Apoi a venit lovitura când Fauci a declarat:

„Folosiți carantina pentru a vaccina oamenii, astfel încât, atunci când redeschideți, să nu aveți un val de infecții”.

Referindu-se la conceptul de imunitate naturală, Fauci a adăugat:

„Pentru că aveți de-a face cu o populație slabă din punct de vedere imunologic, deoarece nu a fost expusă virusului din cauza carantinei”.

El a continuat declarând că vaccinurile Chinei nu sunt suficient de bune.

„Problema este că vaccinurile pe care le-au folosit nu sunt la fel de eficiente ca vaccinurile folosite în Statele Unite, Marea Britanie, UE și alte locuri. Deci, ei nu au gradul de protecție optim”, a susținut Fauci.

El a continuat: „De asemenea, au o parte mare din populația lor mai în vârstă, care este cea mai vulnerabilă dintre noi și, prin urmare, există un dublu negativ acolo. Unu, nu au oameni care sunt protejați, iar B, cei care au cea mai mare nevoie, nu primesc vaccinarea. Aceasta este sursa problemei în China.”

Aparent Fauci crede în contianuare că dacă te vaccinezi nu faci COVID. Suntem deja la doza 4 iar numărul cazurilor e explodat de multă vreme în toate țarile care au vaccinat intens, aproape toată societatea.

Nu este mai degrabă „sursa problemei” din China că oamenii sunt închiși în casele lor și mor de foame într-o  politică isterică de „zero COVID”?

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading