Raport SUA: COVID-19 a scăpat din laboratorul chinezesc de la Wuhan

by | 27 Feb 2023 | Red Pill

Afirmațiile conform cărora o scurgere din laboratorul din Wuhan a dus la declanșarea pandemiei de COVID-19 circulă de ani de zile, dar rămân înca un subiect de dispută aprinsă.

Scurgerea din laboratorul chinezesc este acum considerată cea mai probabilă origine a pandemiei de COVID, potrivit unui raport clasificat al Departamentului de Energie al SUA, obținut duminică de Wall Street Journal.

Acest lucru pune punctul de vedere ale Departamentului de Energie în concordanță cu cel al FBI, care a concluzionat că un accident la un laborator chinez a dus la răspândirea COVID-19.

Anterior, mulți formatori de opinie din SUA și oficiali americani au respins afirmațiile conform cărora virusul, observat pentru prima dată în Wuhan, ar fi provenit dintr-o scurgere de la un laborator de virologie (finanțat cu bani de la bugetul american).

Etichete: Wuhan

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading