Cum manipulează propaganda COVID datele despre pandemie în mod favorabil

by | 14 Jan 2022 | Red Pill

Deoarece pandemia nu a ținut cont de rata foarte ridicată de vaccinare iar prin varianta Omicron a ținut să bată orice record de infectare de până acum, a trebuit găsită o nouă metodă de manipulare pentru convins lumea că vaccinul este singura metodă să scăpăm de virus. Mai jos câteva grafice cu recordurile de infectare la zi în Europa, SUA și la nivel mondial.

Această metodă a apărut acum și pentru că se apropie alegeri în țări foarte afectate de pandemie, criză economică, mișcări sociale, suprimarea drepturilor și în general de un eșec monumental în controlarea pandemiei – SUA, Franța, Australia.

Astfel noua metodă de manipulare a oamenilor constă în manipularea datelor, adică nu se mai prezintă numărul imens al infectărilor zilnice, schimbarea radicală a regulilor de luptă anti-COVID și interpretarea total diferită a numărului de spitalizări și decese Covid.

Răul de fapt e bine

Prezentatorul CNN, Jake Tapper, a devenit viral luni pentru că a făcut o observație, pe care mulți critici ai restricțiilor COVID au făcut-o pe parcursul pandemiei, în legătură cu statisticile umflate ale datelor despre infecția COVID-19. El pare că acum după 2 ani de isterie a început să pună și întrebări nu doar să țină lumea în teroarea COVID.

CNN a petrecut aproape doi ani exagerând și hiperbolizând relatarea știrilor cu privire la toate lucrurile legate de COVID, de la susținerea vaccinării obligatorii și impunerea măștilor până la condamnarea vocilor sceptice care contestă propaganda, dar rețeaua a evoluat pe măsură ce creșterea Omicron a afectat telespectatorii care au urmat îndrumările pe tot parcursul pandemiei.

Același lucru e valabil și pentru frații lor din media COVID care au început timid să pună tot soiul de întrebări nepotrivite cu privire la neputința de a distruge virusul, așa cum a promis Biden în campanie.

Rochelle Walensky, director CDC a tot evitat să recunoască până acum că varianta Omicron e ca o răceală ce nu produce ravagii deloc și doar cei foarte bolnavi pot avea probleme și trebuie să se protejeze. Nu a crezut probabil că este atât de contagioasă, ajungând la aproape 1 milion de cazuri pe zi, peste 90% fiind deja noua variantă. Și pentru că cifrele nu mint a trebuit să se inventeze o manipulare. Acum nu mai contează câte cazuri sunt pentru că oamenii sănătosi nu pățesc nimic. Alo! Și până acum era la fel!

Ea admite acum că peste 40% din spitalizările raportate pentru COVID se datorează altor urgențe medicale pacienții venind cu alte afecțiuni la spital unde sunt testați șî depistați pozitiv. Dar până acum nu era așa?

Carantina a fost redusă la 5 zile că cică nu trebuie să fie economia afectată mai mult, așa cum a zis Fauci. Păi “Știința” spunea că infectatul e contagios în zilele 4-6. Acum s-a răzgândit? Până acum economia nu era afectată? Dacă asimptomaticul nu era așa periculos de ce am ținut în casă  milioane de oameni in decurs de 2 ani? Mai țineți minte cum ne băga cu forța Arafat în spitale pe toți infectații cu sau fără simptome și ne ținea cu săptămânile? Singura țară din lume!

CDC a trimis, de asemenea, mesaje mixte în ceea ce privește eficacitatea testării rapide  și purtarea măștilor:

– CDC și-a actualizat îndrumările cu privire la izolare marți, refuzând să adauge o recomandare clară de testare, spunând în același timp că oamenii pot face un test dacă au „acces” și „vor”.

– Agenția a recomandat ca o persoană infectată cu COVID-19 poate părăsi izolarea după cinci zile dacă este asimptomatică, urmată de cinci zile de purtare a măștii.

Tot acum câteva zile, CDC a recunoscut că din cei 3500 de copii cu COVID din spitale circa jumătate vin pentru altceva și sunt depistați acolo pozitivi. Propaganda s-a tot grăbit mereu să umfle cifrele de pacienți copii afectați de COVID pentru că trebuia ca vaccinul pentru copii să intre pe piață.

Se pune deja acum la îndoială și numărul deceselor, problemă care a fost mereu invocată descepticii care contestau modul de atribuire a decesului celor cu comorbidități și mai ales faptul că nu s-au făcut autopsii pentru determinarea exactă a bolii cauzatoare de moarte.

Ce era rău înainte acum e bine, ce era mare acum e mic, ce era grav acum e sigur. După 2 ani de panică intensă, gata nu mai e nimic, brusc! De fapt nu e decât o manipulare a populației care a urmat aproape orbește în masă toate aberațiile guvernelor iar acum de ce ar contesta ceva. E doar o încercare disperată de a scăpa cu fața curată din cea mai cruntă dictatură medicală ce s-a vrut a fi o mare resetare. Până nu ne vom recupera toate drepturilor să considerăm că nu am scăpat.

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading