Interdicția invermectinei în tratamentul COVID, o decizie criminală

by | 20 Nov 2021 | Red Pill

Așa cum am arătat, eficiența ivermectinei în tratamentul anti-covid a fost bine cunoscută de cei care au luat decizii la cel mai înalt nivel din OMS, FDA, CDC, EMA, ECDC. Nu clar dacă cei din România de la Institutul Național de Sănătate Publică au cunoscut acest lucru, pentru datele furnizate de această instituție arată cât de scăzut este nivelul de competență al celor care lucrează aici. E suficient să compari prognozele lor cu realitățile din pandemie pentru a vedea acest lucru. Dar și cei de la INSP s-au pronunțat asupra ivermectinei susținând următoarele:

„Deși a fost discutat un efect antiviral al ivermectinei, datele publicate până în prezent nu susțin recomandarea utilizării sale, așa cum este prevăzut în ghidul NIH” – se arată în Ordinul ministrului Sănătății nr. 2.103 din 12 oct. 2021.

Nu putem stabili dacă cei de la INSP au știut într-adevăr că ivermectina este eficientă, dacă au avut cunoștință de acțiunea OMS din India prin care pandemia a fost redusă cu 97% în doar lună după distribuirea ivermectinei. Cert este că din cauza deciziei INSP și apoi a celorlalte autorități de a interzice diverse medicamente în ambulatoriu  și de a elimina ivermectina din schema de tratament a condus la creșterea fulminantă a deceselor din valul 4 al pandemiei. Cei de la INSP aveau cel puțin datoria de a se informa, de a analiza evoluțiile din alte state și de a prelua ceea ce funcționa eficient în altă parte. Iar dacă am adus vorba de India, iată cum arătau datele pe 9 noiembrie 2021, în comparație cu România:

De ce este atât de mare diferența dintre India și România? O explicație plauzibilă este că în multe state din această țară cu organizare federală persoanelor testate pozitiv li s-a acordat, încă din fazele incipiente ale infecției, un tratament pe bază de invermectină, vitamina D3, Zinc, Vitamina C și alte medicamente.

Am arătat mai pe larg cum au procedat diverse state din India aici, aici și aici. Ideea este că invermectina a funcționat, iar Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a știut bine acest lucru pentru că a participat direct la organizarea acțiunii de testare covid și de distribuire a ivermectinei către cei infectați. Mai mult, o bună parte dintre voluntarii OMS care au sprijinit acțiunea din India au provenit din SUA, prin grija Centers of Desease Control and Prevention (CDC), ceea ce arată că și autoritățile sanitare din SUA au cunoscut bine aceste lucru. Chiar dacă INSP nu a luat parte la această acțiune din India, „specialiștii” săi s-ar fi putut informa direct de pe site-ul oficial al OMS. Faptul că n-au făcut-o ne-a costat pe noi mii de vieți, iar dacă au știut și nu au aprobat intenționat ivermectina, atunci e chiar mult mai grav!

Dar când vine vorba de sănătate este bine să ne informăm de la cei mai avizați și de la cei mai puțini dispuși să-și vândă reputația pentru beneficii conjuncturale. S-ar pune întrebarea de ce OMS a acceptat să distribuie ivermectină în India? Un posibil răspuns ar fi că existau deja studii serioase care demonstrau eficiența acestui medicament în blocarea replicării virusului SARS-CoV-2. Este edificator în acest sens un studiul realizat de cercetătorii americani publicat în revista Nature, încă din data de 20 ianuarie 2021. Graficul de mai jos extras din această cercetare arată că Ivermectina, alături de o altă substanță (GC327, care va sta probabil la baza medicamentului Pfizer anti-Covid) inhibă activitatea enzimatică a proteazei  3CL-Pro, indispensabilă pentru replicarea virusului SARS-CoV-2. Altfel spus, nu permite virusului să se dezvolte în organismul infectat.

Din nou, era de datoria celor de la INSP să se informeze cu privire la acest lucru. Dar este cert că cei de la OMS, CDC, FDA etc. au cunoscut aceste efecte ale ivermectinei.

Am arătat aici că în urma acțiunii de distribuire a tratamentului cu invermectină de către OMS împreună cu guvernul din statul Uttar Pradesh din India cazurile active din acea regiune au scăzut cu 97% în prima lună și cu 99% la o lună și jumătate. Acesta a fost cel mai amplu „test clinic” privind eficiența ivermectinei, realizat cu asistența directă a OMS. În cursul campaniei s-au distribuit peste 500.000 de kituri de medicamente cu ivemectină. Deci orice critică sau studiu asupra eficienței acestui medicament în tratarea infecției cu SARS-CoV2 este pur și simplu neserioasă.

Singurul motiv care poate explica rezervele manifestate de OMS și apoi de toți ceilalți, inclusiv de către INSP în România, este că validarea unui tratament alternativ la vaccinurile covid ar fi condus automat la întreruperea prelungirii autorizării de urgență sau condiționate acordate temporar pentru aceste vaccinuri, iar orice campanie de vaccinare din SUA și Europa ar fi încetat imediat! Aceste rezerve, care pur și simplu ignoră realitățile experimentate chiar de OMS, sunt cu atât mai imorale și probabil ilegale cu cât ele dau câștig de cauză unuia dintre cei mai mari finanțatori privați ai OMS, respectiv organizația GAVI Alliance, care s-a exprimat împotriva ivermectinei imediat după succesul înregistrat în India chiar de către OMS!

Faptul că studiul la care ne-am referit mai sus, publicat într-o revistă prestigioasă în lumea academică și științifică, atestă fără îndoială eficiența ivermectinei în tratamentul COVID dovedește că cei care au contestat acest medicament sau chiar l-au interzis în farmacii, au lua o decizie pur și simplu criminală, atât în România cât și la nivel planetar. Este un genocid produs cu bună știință de toți cei care au avut acces la aceste date care iată pot fi găsite cu ușurință în surse publice!

Să sperăm ca istoria să restabilească adevărul despre această perioadă întunecată pe care o traversează întreaga omenire.

Etichete:

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading