Informații despre COVID și vaccinuri pe care presa mainstream nu vrea să le cunoașteți

by | 7 Jan 2022 | Red Pill

Există în prezent multe informații legate de pandemia covid, care provin din surse oficiale, guvernamentale sau de la experți cu reputație, dar pe care nu le veți găsi niciodată în presa mainstream.

Nu veți citi astfel de informații la niciuna dintre instituțiile media consacrate care primesc zeci sau sute de miliarde de la guvernele lor pentru așa-zisele campanii de informare corectă despre pandemie. Toate organizațiile de presă care refuză să vă prezinte informațiile de mai jos și-au trădat definitiv misiunea jurnalistică.

În loc să fie în slujba cititorilor sau telespectatorilor lor, în loc să aducă la lumină informațiile pe care puterea politică încearcă, din motive evident culpabile, să le ascundă, toate aceste mari organe de presă au ales să se transforme în veritabile mașini de propagandă, într-o dezonorantă interfață prin care exponenții puterii își realizează obiectivele.

Toate aceste ziare, reviste, canale video sau TV din presa consacrată nu se limitează doar la cenzurarea adevărului. Merg chiar mai departe la discreditarea cu orice preț a celor care îndrăznesc să-l rostească. Medici și cercetători care înainte de pandemie se bucurau de respect și stimă în lumea academică sau medicală au ajuns să fie terfeliți, stigmatizați sau etichetați drept „conspiraționiști” sau „antivaxxeri”, pentru că au îndrăznit să se abată de la retorica oficială, în încercarea de a prezenta adevărul științific și medical.

În același timp, toate aceste organe de presă ne spun că avem obligația socială de a ne informa doar din surse de încredere (adică doar de la ele) și doar de la experți. Dar nu de la orice experți, ci doar de la cei indicați tot de ele, după criterii doar de ele cunoscute. Asta e dovada clară că obiectivul nu e aflarea adevărului, ci impunerea unei teorii oficiale care să justifice deciziile politice din această pandemie.

Ca urmare a globalizării presei și a rețelelor de socializare, asistăm la cea mai mizerabilă și mai amplă campanie de dezinformare pe care a cunoscut-o omenirea de la începuturile ei.

Mai jos este o listă cu tipul de informații pe care cei care controlează aceste organe de presă nu vor să le aflați sub nicio formă. Dacă vreți să le cunoașteți pentru a decide în cunoștință de cauză în ceea ce vă privește, puteți accesa sursele indicate (din motive de spațiu, am indicat în listă doar o mică parte dintre ele). Dacă aveți convingerea că guvernul și presa mainstream procedează corect când înlătură orice opinie alternativă, pentru a trasa linia oficială de informare în această pandemie, atunci ignorați-le și mergeți fericiți mai departe. De asemenea, dacă acceptați teza că doar medicii și specialiștii acceptați de linia oficială au dreptul să dea verdicte și să stabilească adevărul, că voi cei care nu sunteți de specialitate nu aveți discernământul de a înțelege  ce spun alți medici și specialișit neacceptați de linia oficială și nici  capacitatea de a pricepe concluziile unui studiu științific și că nu trebuie decât să urmați ceea ce vi se spune seară de seară la televizor, atunci, din nou, ignorați lista de mai jos și culcați-vă liniștiți, că altcineva veghează pentru voi!

  1. Informații despre numărul uriaș de efecte adverse grave și de decesele în urma vaccinării înregistrate în bazele de date oficiale ale Uniunii Europene și ale SUA. (detalii aici, aici, aici, aici)
  2. Informațiile care demonstrează relația cauzală dintre vaccinurile covid și unele decese.Nimeni din presa consacrată nu vorbește despre autopsiile unor persoane decedate în urma vaccinării, în care se pot observa clar efectele devastatoare ale unei reacții autoimune exagerate. (detalii aici, aici, aici)
  3. Relatările unor persoane care au suferit efecte adverse foarte grave în urma vaccinării. Nu veți găsi în presa consacrată mărturiile unor astfel de persoane care ne imploră, pe noi ceilalți, să le ascultăm și să învățăm din experiența lor nefericită. (detalii aici, aiciaici, aici, aici, aici, aici, aici, aici etc.)
  4. Creșterea exponențială a deceselor sportivilor, în timpul desfășurării activității fizice intense, din cauza unor accidente cardiovasculare. Singurul factor medical comun al tuturor acestor sportivi care mor mult mai mult decât în mod obișnuit este faptul că s-au vaccinat COVID. Aceste creșteri dramatice ar fi trebuit să determine autoritățile să facă o investigație serioasă, pentru că este în mod evident o chestiune de sănătate publică. (Detalii aici, aici)
  5. Interviuri cu persoanele vaccinate care au ajuns în spital din cauza COVID. Abundă însă interviurile cu persoane nevaccinate ajunse în spital și care suferă din cauza COVID. (Detalii aici, aici, aici)
  6. Faptul că vaccinurile ARNm și adenovirus interferează cu ADN-ul uman, cu efecte negative asupra proceselor de reparare a lanțului ADN și asupra capacității imunitare a persoanei. (Detalii aici, aici)
  7. Retragerea autorizării testelor RT-PCR, din cauza rezultatelor fals pozitive. Aceasta retragere discretă a autorizării din SUA a aceastei metode de testare arată că pandemia a fost mult exagerată, iar odată cu ea și măsurile brutale de restrângere a unor drepturi și libertăți fundamentale. Din cauza numeroaselor teste fals pozitive raportate prin metoda RT-PCR, pandemia a fost transformată într-o „caz-demie”, adică o pandemie a cazurilor, nu a persoanelor infectate în mod real. (Detalii aici, aici)
  8. Informații care dovedesc modul superficial în care au fost realizate studiile clinice pe baza cărora s-au emis autorizările temporare pentru vaccinurile COVID. Există analize extinse care arată cât de multe erori metodologice s-au făcut în aceste studii, cum s-au umflat datele care favorizau rezultatele favorabile și cum s-au ascuns sau diminuat cele care arătau contrariul. Presa autentică ar fi trebuit să manifeste o exigență ridicată în privința acestor studii având în vedere că aceste produse s-au administrat în masă la nivel mondial. De ce a ignorat acest lucruri presa mainstream? (Detalii aici, aici)
  9. Faptul că toate vaccinurile administrate în prezent în întreaga lume se află încă într-o fază experimentală, fără a se putea preciza care vor fi efectele adverse pe termen lung. Este absurd să susții că „vaccinurile sunt sigure” fără să cunoști efectele adverse pe termen lung! Cum poți să îi critici vehement pe cei care nu vor să se vaccineze tocmai din acest motiv, pentru că nu cunosc în mod real riscurile care se expun în urma acestui tratament medical aflat încă fază experimentală? În plus, în toate statele cu democrații funcționale este interzisă forțarea, prin orice mijloace, a participării la experimente medicale. (detalii pentru adulti aici, aici,  pentru copii aici)
  10. Dovezile științifice despre o serie de medicamente ieftine, care reduc semnificativ rata de spitalizare și de deces din cauza COVID precum ivermectina, hidroxiclorochina, Vitamina D, Zincul, Quercetina etc. (cu rate superioare vaccinurilor!). (Detalii aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici și aici)
  11. Evoluțiile pozitive ale unor state cu rată mică de vaccinare (statele din Africa, India, Japonia, unele state din America de Sud) care au rate de infectare, spitalizare și deces mult mai mici decât în statele foarte vaccinate. Ce anume a favorizat o evoluție atât de bună, în lipsa vaccinării? Nu ar trebui ca guvernele statelor cu multe decese și spitalizări să încerce să înțeleagă și să replice aceste exemple de succes? (detalii aici)
  12. Relatările unor medici sau cercetători cu bună reputație în mediul academic care arată riscurile vaccinării în masă și care propun alternative de tratament mai ieftine și mai eficiente. Sunt profesori cu zeci de ani de activitate universitară, directori de institute de cercetare în domeniul microbiologiei, virusologiei și al transmiterii bolilor contagioase, autori de sute sau mii de articole de specialitate, în publicații de profil prestigioase, sunt chiar laureați ai premiului Nobel care ridică îndoieli despre vaccinarea în masă cu un produs încă insuficient cunoscut și care propun alternative de tratament mai ieftine, mai eficiente și mai sigure. De ce nu vi se vorbește deloc despre acești savanți? (Detalii aici, aici, aici, aici, aici, aici,
  13. Informații despre riscul aproape inexistent al copiilor de a dezvolta forme grave sau de a muri din cauza virusului SARS-CoV-2. Se insistă cu vaccinarea copiilor la vârste cât mai fragede, fără a vi se spune că nu există niciun motiv medical serios pentru care să expunem copii riscului efectelor adverse cunoscute și încă necunoscute ale vaccinurilor COVID. (Detalii aici, aici, aici,aici, aici, aici, aici)
  14. Informații oficiale despre decesele unor copii în urma vaccinării covid. De teama unei reacții emoționale puternice din partea părinților, care ar putea compromite total campania de vaccinare covid a copiilor, presa mainstream nu vă prezintă astfel de știri, deși informația are o valoare uriașă din punct de vedere jurnalistic sau din perspectiva audienței. (Detalii aici, aici, aici)
  15. Informații care demonstrează lipsa de eficiență a unor măsuri de sănătate publică în combaterea pandemiei, precum purtatul măștilor de protecție în aer liber, pașapoartele de vaccinare și alte restricții absurde care doar au lovit puternic economia și societatea fără a opri pandemia. (detalii aici, aici, aici)
  16. Faptul că imunitatea naturală, dobândită prin trecerea prin boală, durează mult mai mult și e mult mai eficientă decât cea oferită de vaccin, inclusiv în ce privește protecția la noile tulpini. (Detalii aici, aici, aici, aici, aici)

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading