Dr. Peter McCullough: Putem opri pandemia și fără vaccinare masivă

by | 26 Jan 2022 | Sănătate

COVID-19 poate fi oprit fără vaccinare masivă, a declarat renumitul cardiolog și epidemiolog Dr. Peter McCullough pentru postul tv NTD în timpul marșului „Defeat the Mandates” de la Washington D.C., pe 23 ianuarie.

Potrivit lui McCullough, tratamentul precoce și imunitatea naturală sunt sigure și eficiente împotriva COVID-19, dar agențiile federale de sănătate le-au ignorat acordând atenție exclusiv vaccinurilor, a căror utilizare pe scară largă nu mai este eficientă și nu este necesară.

„Guvernul a fost cu siguranță într-o uitare în ceea ce privește tratamentul timpuriu”, a spus el.

Zeci de mii de oameni au mărșăluit în semn de protest împotriva vaccinării obligatorii COVID-19 – unul dintre cele mai mari evenimente din SUA împotriva mandatelor de la începutul pandemiei.

„CDC, FDA și NIH nu au avut niciun mesaj eficient cu privire la tratamentul precoce, chiar și în cazul utilizării de urgență a anticorpilor monoclonali autorizați, care sunt siguri și eficienți”, a spus McCullough. „Și chiar și pentru noile medicamente Merck și Pfizer, care practic lipsesc din punct de vedere media, în ciuda faptului că au fost distribuite recent în Statele Unite.”

Tratamentul eficient timpuriu al oricărei boli poate ajuta la prevenirea progresiei către boli mai grave, cu un beneficiu suplimentar de reducere a sarcinii asupra sistemelor de sănătate.

Administrația pentru Alimente și Medicamente (FDA) a aprobat în trecut un medicament, Remdesivir (Veklury), pentru a trata COVID-19 la pacienții spitalizați. Decurând au mai fost aprobate alte 2 noi medicamente de la Merck și Pfizer pentru cazuri medii.

Luni, FDA a anunțat că restricționează utilizarea a două tratamente cu anticorpi monoclonali pentru COVID-19, spunând că datele arată că este „foarte puțin probabil” ca astfel de tratamente să fie active împotriva variantei Omicron. În schimb nu a făcut același lucru și în privința vaccinurilor, care nu funcționează aproape deloc așa cum puteți citi mai jos:

McCullough a spus că medicii cu înaltă calificare au făcut cercetări și au arătat că

„tratamentul precoce poate pune capăt acestei pandemii prin reducerea intensității și severității bolii și prin reducerea șanselor de spitalizare și deces la seniorii noștri cu cel mai mare risc. Acest lucru înseamnă practic că vaccinurile utilizate pe scară largă nu sunt necesare. Și, de fapt, am văzut mult prea multe răni prin vaccin și acum eșecuri ale vaccinului. Cu varianta Omicron, efectiv nu există o acoperire a acestor vaccinuri împotriva celei mai noi forme de virus”,

a spus McCullough, adăugând că 22 de studii au arătat că vaccinurile au rămas fără eficacitate după șase luni.

McCullough a dat exemplul modului în care ivermectina, un medicament câștigător al premiului Nobel, aprobat de FDA, despre care multe studii și medici susțin că este eficient în tratarea pacienților cu COVID-19, a fost respins de agențiile federale de sănătate.

FDA a spus că medicamentul a fost aprobat pentru a trata paraziții interni și externi și, în prezent, nicio dată nu arată eficacitatea acestuia împotriva COVID-19.

McCullough a mai susținut că agențiile federale de sănătate au ignorat imunitatea naturală, care este „robustă, completă și durabilă în ceea ce privește tulpinile letale ale virusului”.

“Toți devenim imuni în mod natural, COVI92D-19 nu mai este o amenințare pentru viața noastră… Și eșecul agențiilor noastre guvernamentale de a recunoaște imunitatea naturală a creat practic suferințe inutile, teste inutile, purtare de mască inutil și distanțare socială. Respectarea inutilă a tot felul de măsuri care sunt concepute pentru cei susceptibili. Cei care sunt imuni în mod natural nu mai sunt susceptibili la boli fatale.”

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading